Избрани Новини

Гадателката на Берлускони идва в Благоевград

Теодора Стефанова представя книгата си "Осмото чувство - ключът към вселената"

Новата книга на прочутата гадателка Теодора Стефанова "Осмото чувство - ключът към вселената" излезе на български език на 3 ноември. Премиерата в Благоевград ще се състои днес от 18:00 ч. в зала "22 септември". Пророчицата Теодора Стефанова пристига в България специално за среща с публиката. За пръв път тя ще обиколи 9 града в страната и ще разкрие тайните на бъдещето.

Гадателката на Берлускони ще ви запознае с една разтърсваща книга, след която нищо няма да изглежда така, както сте си представяли. Научете пред какво ще се изправи човечеството и как ще се пребори с него!

Теодора Стефанова е прочута в цял свят със своите гадателски способности. Тя е в контакт с извънземен интелект, чрез който предвижда бъдещето и дава точни прогнози за едни от най-влиятелните личности в света, както и за предстоящите промени в най-силните държави. Благодарение на тази своя способност Теодора вече 26 години работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията на Силвио Берлускони в Милано. Само сега имате уникален шанс да се срещнете с нея на живо в Благоевград.

Всички, които се вълнуват от тази тема, могат да посетят събитието на 9 ноември в 18:00 ч. в зала „22 септември”.

Организаторите приканват читателите на книгата вместо да носят букети, които трудно ще се транспортират, понеже имат кратък живот, да помогнат на кампанията, с която е ангажирана авторката. Операция „Жълти стотинки“ е кампания с кауза, а тази година това са децата с множествени увреждания. Даренията от кампания 2017 ще осигурят допълнителни рехабилитатори към „Център за надежда“ в София. Операция „Жълти стотинки“ е инициатива на VIVACOM, а тази година основен партньор на кампанията е фондация „И аз мога”. Издателство „Колибри“ подкрепя операцията, подкрепи я и ти!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)