Избрани Новини

Петя Буюклиева репетира с Биг Бенд Благоевград

Концертът е на 27-ми октомври от 18.30 часа в ДТ "Н.Вапцаров"

Петя Буюклиева ще пее с Биг Бенд Благоевград, това припомни Боби Янев, диригент на бенда за Blagoevgrad.utre.bg. Концертът ще се състои на 27-ми октомври от 18.30 часа в ДТ "Н.Вапцаров" - Благоевград. Подготвят специална програма за благоевградчани с певицата.

"Тя е един феномен с невероятни гласови данни, заяви Янев. - Уникална певица е и със завидна лекота се справя с всички музикални жанрове - пее еднакво добре и поп, и рок, и джаз, и фънк. Пее песните на Селин Дион в оригинал. Носител е на много наши и чужди престижни награди. Нашите съграждани ще чуят и емблематичните й песни "Жена на всички времена", "Пепеляшка" и др. Ще представи и български песни, и песни на английски език."

Днес Петя Буюклиева репетираше с бенда. За Blagoevgrad.utre.bg. гласовитата певица с усмивка заяви, че е удоволствие за нея да работи с такъв уникален оркестър като Биг Бенд Благоевград и неговия диригент Боби Янев. "Нямаше нужда от уговорки между нас. В момента, в който се чухме, се разбрахме за концерта, както и какво искаме да направим. Славата на благоевградския бенд като един невероятно добър състав се носи из цялата страна, така че за мен е чест да работя с такива професионалисти. Ще изпея всичките си песни, наградени и тук, и в чужбина, най-популярните и обичани от публиката песни в най-различни стилове - всичко онова, което хората искат да чуят от мен. С прекрасното партньорство на бенда и диригента Боби Янев съм сигурна, че ще се получи един невероятен, вълшебен концерт", заяви певицата.

Репетициите вървят леко и приятно, получава се невероятно добра сплав между музиканти и певица,

удоволствието от добрата работа е изписано по лицата на всички.

Програмата е професионално подбрана, тежка и трудна, но и много ефектна и приятна за възприемане. За Биг Бенда и за Петя Буюклиева - естествено - нито е тежка, нито трудна. Досега певицата не е пяла с благоевградския бенд, въпреки че Боби Янев, както самият той сподели, го е планирал още преди 15-20 години, но идваха други гост-солисти. Но ето, че дойде и нейният ред, заяви диригентът.

Едно музикално събитие, което Благоевград очаква с нетърпение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов