Избрани Новини

Клуб по художествена гимнастика "Левски-Триадица“ е големият финалист

Завърши първият турнир "Купите на кмета на община Благоевград“

330 грации се бориха упорито за достигането до финала.  Те се състезаваха в три категории. Девойки младша възраст, девойки старша възраст и жени ансамбли. Много оспорвано бе състезанието и в индивидуалната надпревара  с уреди  лента, обръч,  топка и въже.
В категория Младша възраст наградата за първо място взе „Левски- Триадица“, второ място - Академик, трето - „Левски” София, а четвърто и пето бяха за „Велбъжд“ Кюстендил и Дунавска ЦСКА.  В категория старша възраст първо място спечелиха грациите от клуба по художествена гимнастика „Левски“ София, а второ място бе за талантите от „Велбъжд“ Кюстендил.
В група жени ансамбли за купата се нареди на първо място „Левски-Триадица“, след това „Левски Илиана“  и на трето място „Левски“ София. 
Специална награда за успехите си получи и отбора на „КХГ „Пирин“.
Сред официалните гости на първия турнир "Купите на Кмета на община Благоевград" бяха Нешка Робева, президент на клуба по художествена гимнастика "Левски"-София и ансамбълът на националния отбор на България по естетическа гимнастика. Отборът представи своите съчетания, с които  ще отиде на Европейското първенство в София.
Стотици гости на събитието станаха свидетели на талант, синхрон и красота.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов