Избрани Новини

Кръгла маса "10 години България в ЕС" ще се проведе в Сандански

Ще се обсъдят приоритетите на българското председателство на съвета на ЕС

Комуникационните инициативи, планирани във връзка с десетата годишнина от членството на България в ЕС и приоритетите на българското председателство на съвета на ЕС ще се обсъдят на кръгла маса в град Сандански.
Инициативите ще протекат в два модула – информационен и културно-творчески.
Публичното събитие ще бъде открито от областния управител Бисер Михайлов с кръгла маса на тема „10 години България в ЕС – ползи и предизвикателства за местната власт, бизнес и граждани“. Началото ще  е от 16:00 ч. в зала „България“ на Интерхотел „Сандански“. Ще бъде представена и презентация 10 години от членството на България в ЕС и Българското председателство на Съвета на ЕС /01.01.2018 – 30.06.2018/. За функционирането на институциите в ЕС ще бъде прожектиран филм, а община Сандански ще покаже презентация „Община Сандански и Европа – икономическа интеграция, съревнование и сътрудничество“.
Културно-творческата част от събитията ще започне в 18:00 ч. с изложба „Посланици в Европа“ в Епископска базилика - гр. Сандански, която ще премине в концерт с участието на Китаро-мандолинен оркестър „Стефан Борилов“ - Сандански и Женска фолклорна група при Читалище „Отец Паисий 1919“, гр. Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов