Избрани Новини

Пешеходец пострада край Зелен дол

Подпийнал германец "целуна" с колата си каруца

На територията на област Благоевград станаха следните ПТП през изминалото денонощие:
- На 6.10.2017г. около 06:25 часа на ПП1 Е-79 между Петрич и гр.Сандански лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 36-годишен водач от с.Първомай, общ.Петрич, изпреварвайки лек автомобил „Сеат“ с 63-годишен водач от с.Спатово, общ.Сандански, го удря в задната му част, при което лекия автомобил „Сеат“ се завърта, излиза встрани от пътя и се удря в задната част на паркирано полуремарке „Труилет“. Лекият автомобил „Фолксваген Пасат“ се удря в еластична ограда вляво от пътя, завърта се и застава напречно на пътното платно. При инцидента, с фрактура на две ребра, е пострадал водачът на лекия автомобил „Сеат“.

- На 6.10.2017г. около 19:45 часа на пътя между с.Ново Делчево и с.Дамяница, общ.Сандански, лек автомобил „Фиат Брава“ с 61-годишен водач от Германия навлиза в лентата за насрещно движение и блъска каруца, управлявана от 69-годишен мъж от с.Ново Делчево. В резултат на инцидента, с контузия на лявото рамо и лявата гръдна половина, е пострадал водачът на каруцата, а с контузия на лява предмишница е пострадала 67-годишна жена от с.Ново Делчево, пътуваща в нея. След извършен медицински преглед лицата са освободени за домашно лечение. С техническо средство е установено, че водачът на лекия автомобил е шофирал с наличие на 2,06 промила алкохол в издишания въздух.

- На 7.10.2017г. около 12:10 часа в района на с.Коларово, общ.Петрич, лек автомобил „БМВ“ с 25-годишна водачка от с.Беласица, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза вдясно от пътното платно и се блъска в задната лява част на паркиран товарен автомобил „Скания“. В резултат на инцидента, с фрактура на лявата ръка, е пострадала 28-годишна жена от Петрич, която е пътувала в лекия автомобил „БМВ“.

- На 7.10.2017г. около 23:10 часа в района между Благоевград и пътен възел „Зелен дол“  неустановено към момента превозно средство е блъснало, неправилно движещ се в пътното платно  55-годишен пешеходец от с.Бучино, общ.Благоевград. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов