Избрани Новини

Хванаха банда малолетни, крали по магазините в Благоевград

Неизвестен засега обра зеленчуков магазин

Още произшествия, с които се справиха полицаите от Благоевградска област през денонощието:

- На 2.10.2017г. в Благоевград, от полицейски служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Благоевград е извършена проверка в жилище в ж.к.“Запада“ в Благоевград, при която са намерени и иззети около 660 къса саморъчно направени цигари без наличен задължителен бандеролен знак, около 20 къса цигари с чужд бандеролен знак и около 19 килограма ситно нарязан тютюн без задължителен бандеролен знак. Работата по случая продължава. Образуван е заявителски материал.
- Досъдебно производство за извършено престъпление по чл.325, ал.2 във вр. с ал.1 от НК е образувано срещу К.М. /47г./ от с.Склаве, общ.Сандански. Около 03:30 часа на 2.10.2017г. в РУ-Сандански е получен сигнал за нарушаване на обществения ред в гр.Сандански, като от незабавно пристигналите на място полицейски служители е установено, че нарушителят на обществения ред е К.М. от с.Склаве. Във видимо нетрезво състояние той отправил обиди и закани към полицейските служители, не е изпълнил полицейско разпореждане и е нанесъл удар с крак в областта на крака на един от полицейските служители. Работата по случая продължава.
- След проведени издирвателни мероприятия, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград са задържани три непълнолетни лица, които на 25.09.2017г. са извършили кражби от магазин в търговски център в Благоевград. От 17-годишно момче от Благоевград е извършена кражба на суитчър и козметични продукти, от 17-годишно момиче от Благоевград е извършена кражба на суитчър и от 13-годишно момиче е извършена кражба на суитчър.
- В 01 РУ-Благоевград  е получен сигнал за извършена кражба от магазин за плодове и зеленчуци в Благоевград. Около 01:11 часа на 3.10.2017г., чрез увреждане на входната врата неизвестен извършител е проникнал в магазина и е отнел сумата от около 100 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
- Бързо производство за извършено престъпление по чл.345, ал.2 от НК е образувано срещу следните водачи на МПС:

На 2.10.2017г. около 15:10 часа по ул.“Цар Симеон“ в Петрич, К.А. /20г./ от Петрич е управлявал лек автомобил „Рено Канго“, който не е регистрирано по надлежния ред.

На 2.10.2017г. около 17:30 часа по ул.“Бр. Миладинови“ в Петрич, Л.Ч. /43г./ от Петрич е управлявал лек автомобил „Мазда“, който не е регистриран по надлежния ред.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов