Избрани Новини

Тома Биков: Делян Добрев не издържа на помията, която се излива към него

Проблемите при БСП са духовни – едни обичат Бах, други Моцарт, каза депутатът

Проблемите при БСП са духовни – едни обичат Бах, други Моцарт. Делян Добрев не издържа на помията, която се излива към него - къде с лъжа, къде с полуистини, с размахване на фалшиви диаграми. Това каза в предаването "Беновска пита" по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

"Елена Йончева не иска да седне с Делян Добрев на една маса, защото няма да издържи. Съжалявам за решението на Добрев да напусне ГЕРБ и се надявам да преосмисли това решение. Убеден съм в правотата му", допълни Биков. 

По думите му има преструктуриране в ГЕРБ.

"Отговорността на местната власт е голяма. БСП още не разбира защо загуби последните парламентарни избори. Самокритичността в ГЕРБ е на високо ниво, партията има желание за повишаване на критериите. Така действат сериозните партии, другите пускат фалшиви информации в пощенската кутия", коментира Тома Биков.

"Учуден съм от поведението на Елена Йончева. Къде е позицията на БСП за кмета на Хасково Добри Беливанов. Личните атаки свалят нивото на политиката", добави Тома Биков.

По думите му България се намира в политическа стабилност.

"Страната не трябва да бъде мост към Турция или друга държава, а да бъде врата. България трябва да има тесни връзки с останалите съседи. Русия безспорно се явява като фактор за стабилност в района. БСП е демонтирана в отношенията между България и Русия, причината е Борисов, който предпочита да има пряка връзка с Путин и Ердоган. В българо-руските отношения не може да има чувства, а единствено прагматизъм", уточни Биков. 

"Ако толкова БСП е против Антон Тодоров да стане председател на Комисията по досиетата, нека предложи друг, но това не се случва", каза още Тома Биков.  



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов