Избрани Новини

Мъж загина, две жени са с опасност за живота при катастрофа

При челен удар по пътя Варна - Добрич

Около 00:05 ч. вчера по пътя Добрич – Варна, малко преди отбивката за с. Зорница, 40-годишен водач на лек автомобил „Пежо 406“ внезапно навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещ се в посока Варна автобус „Мерцедес Спринтер“.

Вследствие водачът на лек автомобил „Пежо 406“ – 40 г., от Добрич, е загинал на място, 42-годишна пътничка на предна дясна седалка в лекия автомобил е настанена в болница, с фрактура на череп, има опасност за живота ѝ.

56-годишният водач на автобус Мерцедес, който също е от Добрич е получил фрактури на таза и десния крак и контузии на главата и гръдния кош, настанен е в болница, няма опасност за живота му.

Пострадали са и 4 жени от Добрич, пътнички в автобуса – 50-годишна жена е с фрактури на шиен прешлен, ребра и предмишница, е в болница с опасност за живота. Другите три пътнички – 67-годишна жена, която е получила фрактура на таз и контузия на глава; 49-годишна жена, която е с контузии на гръден кош, коляно и глава и 59-годишна жена, която е с контузии на глава, гръден кош и поясна област, са настанени в болница, няма опасност за живота им. Образувано е досъдебно производство, съобщиха от МВР-Варна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов