Избрани Новини

Блъснаха пешеходка на пътното платно в Петрич

Тя е с черепно-мозъчна травма и опасност за живота

  1. През изминалото денонощие станаха следните ПТП в Благоевградска област:

    - На 18.09.2017г. на ул.“Лазар Маджаров“ в Петрич лек автомобил „Деу Ланос“ с 50-годишен водач от Петрич блъснал 83-годишна жена от Петрич, движеща се по пътното платно. В резултат на инцидента с черепно-мозъчна травма и опасност за живота е пострадала пешеходката, която е настанена за лечение в МБАЛ-Петрич. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача на автомобила е отрицателна.

    - На 18.09.2017г. около 05:40 часа на ПП1 Е-79 между Кресна и Благоевград лек автомобил „Пежо“ с 31-годишен водач от Петрич, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока Благоевград, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея товарен автомобил „Пежо Боксер“ с 56-годишен водач от Перник. В резултат на инцидента са пострадали  водачът на лекия автомобил „Пежо“ и 37-годишен мъж от Петрич, пътуващ в него, които са получили натъртвания в областта на гръден кош и комоцио, както и 59-годишна жена от Перник, пътуваща в товарния автомобил „Пежо Боксер“, която е с фрактура на два пръста на лявото стъпало.

  2. - В резултат на извършена около 03:20 часа на 19.09.2017г. на ул.“Марица“ в Благоевград проверка на лек автомобил „Мерцедес“, управляван от Й.А. /37г./ от Благоевград от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград е установено, че същият е шофирал с наличие на 1,36 промила алкохол в издишания въздух. Й.А. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов