Избрани Новини

Отново край петричкото село Драгуш намериха канабис

Общото тегло е около 1 238 килограма

Полицейски служители на ОДМВР-Благоевград проведоха акция по линия на противодействие на производството и съхранението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

- На 18.09.2017г. в участък на Държавен горски фонд в местността „Паков Равнак“, землище на с.Драгуш, общ.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич са намерени и унищожени  около 327 броя тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 1 238 килограма. По случая е образувано досъдебно производство.

- В хода на извършена на 18.09.2017г. в Разлог, проверка на 17-годишен младеж от с.Добърско, общ.Разлог, 17-годишен младеж от Банско и 18-годишен младеж от с.Баня, общ.Разлог от полицейски служители на РУ-Разлог, в 17-годишния младеж от с.Добърско е намерена и  иззета цигара, съдържаща около 1 грам марихуана. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

- От полицейски служители на РУ-Гоце Делчев на 18.09.2017г. в с.Мосомище, общ.Гоце Делчев е извършена проверка на частен дом, обитаван от З.Б. /66г./ от с.Мосомище. В една от стаите на жилището е намерена и иззета около 48 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)