Избрани Новини

Детелин Далаклиев ще подкрепи баскетболния турнир за купа "Плевен"

Откриването на надпреварата е в сряда

"Подкрепа за баскетболния турнир за купа "Плевен" и от "две силни ръце" - големият плевенчанин и последен български световен шампион в бокса Детелин Далалиев! Среща с шампиона на място: сряда, 20 септември, зала Балканстрой!", съобщиха от БК Спартак на своята фейсбук страница.

Както вече писахме, на 20 и 21 септември, сряда и четвъртък, ще се проведат вълнуващи баскетболни битки за купа "Плевен". Инициативата за възстновяването турнира е на Александър Дяковски и се посвещава на 140 години Плевенска епопея. В него ще се включат четири отбора – Спартак (Плевен), Левски (София), Черно море Тича (Варна) и Академик Бултекс 99 (Пловдив).

Надпреварата ще се проведе в зала "Балканстрой", като началото на първите мачове е от 18 часа, а вторите стартират в 20.30 часа. На 21-ви са двата полуфинала Левски - Академик Бултекс и Спартак - Черно море. Цената на билет за деня и два мача е 5 лева, а ценните хартийки ще се продават на касите на залата.

За да подкрепи своя брат, за събитието специално ще пристигне Людмила Дяковска. Люси не само ще подкрепи с присъствието си Сашо Дяковски и плевенския баскетболен отбор, но и ще има съществена роля в спортната проява. На официалното откриване, което ще се състои на 20 септември, световноизвестната плевенчанка ще изпълни химна на България.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов