Избрани Новини

Чужденец намушка трима в старозагорско село

Сигналът за сбиването е получен малко преди 23 часа снощи

35-годишен със статут на постоянно пребиваване в България чужденец е намушкал трима души след скандал в старозагорското село Загоре, съобщават от МВР.

 Сигналът за сбиването, прераснало в кървава баня, е получен малко преди 23 часа на 9 септември Първо Районно управление на МВР – Стара Загора. На място е установено, че сбиването е станало в помещение, отдавано за тържества, между 35-годишен постоянно пребиваващ в страната ни чужд гражданин и 47-годишен мъж от селото. За да прекратят сбиването, в помещението са влезли и други трима мъже - на 31, на 30 и на 28 г., от селото и от Стара Загора, при което 35-годишният им е нанесъл наранявания с нож. 31-годишният мъж е настанен в болница с прободна рана в областта на корема и пробито тънко черво, без опасност за живота.

30-годишният е настанен за лечение с прободна рана в областта на гърба, без опасност за живота. Третият пострадал, с порезна рана в областта на гърдите, е обслужен амбулаторно в Центъра за спешна медицинска помощ в Стара Загора и е освободен, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Извършителят е задържан за срок до 24 часа



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов