Избрани Новини

Откраднаха коли в Дупница и Делян

Започнати са досъдебни производства

2 кражби на автомобили са заявени вчера в РУ Дупница. Единият – „Фиат Панда“, е бил паркиран пред дома на собственика в жк „Бистрица“. След подадения сигнал полицаите предприели незабавни издирвателни действия.  Автомобилът е намерен изоставен в района на града. Извършителят на кражбата е установен – 19-годишният Н.К., който е задържан с полицейска заповед за 24 ч. Другият автомобил – „Ленд Ровер“, е откраднат от с. Делян. По данни на собственика кражбата е извършена за времето от 22.30 ч на 3 септември до 8.20 ч. на 4 септември. По случаите са започнати досъдебни производства, уведомен е дежурен прокурор.
Вчера екипи на РСПБЗН в Кюстендил са гасили 3 пожара. Единият е нанесъл загуби – изгорели са 1200 бали слама, 10 кв. м навес, 500 кг дърно и 2 куб. м дърва за огрев в стопанския двор на с. Бараково. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Рила, спасени са 2 сгради, 4000 бали слама, лекотоварен автомобил и трактор. Причините за пожара изяснява РУ Рила.
Екипи на РСПБЗН -  Кюстендил, са оказали техническа помощ за отстраняване на опасно надвиснал клон и паднало дърво на улица в града.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов