Избрани Новини

Започва есенната обработка против кърлежи в Стара Загора

На 8 септември

Есенната обработка на тревните площи против кърлежи в детските и социални заведения, паркове, детски площадки и обществени сгради на територията на град Стара Загора ще започне на 8 септември, съобщават от пресцентъра на общината.
Дезакаризацията на общата площ от 413 444 кв.м ще се извършва едновременно от 3 екипа, а в детските и социалните заведения от два екипа.
Обработката на тревните площи в селата ще се извърши в началото на септември. Със заповед на кмета на Община Стара Загора са определени длъжностни лица, които да следят за изпълнението на дейностите и да присъстват при извършването и приемането на работата за съответните обекти.
Създадена е организация за окосяване на площите, подлежащи на обработка от съответните административни бюра, звено "Озеленяване" и директорите на съответните детски и социални заведения. Община Стара Загора си запазва правото за промени в графика при наличие на неподходящи климатични условия, за което ще бъде подадена своевременно информация на сайта на общината.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов