Избрани Новини

Три дни рок ще тресе Дъбрава!

The Brava fest Vol. 3: Световни звезди и много емоции в третото издание на фестивала

Световни и родни музикални звезди ще свирят и пеят на една сцена в рамките на третото издание на The Brava Fest. Специално за събитието в България ще пристигне легендарният английски музикант, рокендрол и блус вокалист на Юрая Хийп Джон Лоутън. 
В рамките на 3 дни в село Дъбрава се очаква да пристигнат млади хора, почитатели на рок музиката от града, региона и страната. Тази година фестивалът ще започне с музикалната академия „Престо“  и ще даде възможност на всички деца на Благоевград , на малки и големи, да се включат и да покажат как се пее и свири. 
От 1 до 3 септември гостите на рок фестивала на Пиринския край ще имат възможност да се докоснат до песните на легендарния английски музикант, рокендрол и блус вокалист на Юрая Хийп Джон Лоутън и обичаните рок легенди Б.Т.Р, които са хедлайнерите в третото издание на фестивала.
Основен организатор на събитието е Асоциацията за европейско развитие на българското село, а съорганизатори са община Благоевград и Радио Благоевград. Акцентът в третото издание е популяризирането на рок музиката сред подрастващите. Именно те ще са съпътстващата изненада в The Brava fest - Volume 3.  През трите дни участие  ще вземат местни групи, участници в Голямото рок междучасие, таланти от Музикална академия „Престо“ и рок банди от съседна Македония и Гърция. Със специално участие във фестивала е Цонко Цонев,  който ще представи своите „Кметълски истории. Катунът от Каварна". Това са само част от изненадите в The Brava fest – Volume 3. Тази година той се реализира с финансовата подкрепа на Община Благоевград и Фондация "Америка за България".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)