Избрани Новини

Внукът на Георги Гоцев изпълнява химна на Детския Пирин Фолк

6-годишният малчуган, който носи името на известния си дядо, ще открие фестивала на 25 август

Приемственост в поколенията и традициите ще видим тази година на сцената на „Пирин Фолк“ Сандански. Организаторите от Фен Фолк ТВ са подготвили поредна изненада с изпълнението на химна „Добре дошли в Сандански, приятели“.
На „Детски Пирин Фолк“ емблематичната песен, с която започва всяко издание на фестивала вече 25 години, ще се изпълни от внука на един от легендарните изпълнители от историята му – Георги Гоцев. 6-годишният малчуган, който носи името на известния си дядо, ще открие фестивала на 25 август. До него на сцената ще застанат 8-годишната благоевградчанка Йоана Левчева и Духов оркестър - гр. Сандански.
„Искаме да покажем как любовта към музиката се предава от поколение на поколение и докато тази връзка е жива, ще я има и новата авторска македонска песен! Отново залагаме на силно местно присъствие от Сандански и региона!“, сподели директорът на фестивала Ненчо Касъмов.
Билети може да се закупят в Туристически информационен център в гр. Сандански, на бензиностанции OMV и онлайн тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/pirin-folk-sandanski-2017-leten-teatr-gr-467454/event.html



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов