Избрани Новини

Екипи на районните служби ПБЗН - Кюстендил угасиха 13 пожара в областта

Пожарите са причинени поради небрежно боравене с открит огън

В края на миналата седмица е започнато досъдебно произвоство в РУ Рила срещу 53-годишна жена от града  за унищожаване и повреждане на чужда собственост. Тя е счупила предно панорамно стъкло на л.а. „Фиат“, странични стъкла, огледала за задно виждане. Установена е при издирвателни  действия на полицаите след подаден сигнал от собственика на автомобила. Уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Дупница срещу 29-годишен водач на мотоциклет след употреба на алкохол. Пътните полицаи са извършили проверката в събота вечерта в с. Червен брег. Дрегерът е отчел резултат 1.29 промила алкохол в издишания въздух.

Вчера около обяд е получен сигнал в полицията в Дупница от гост на Сапарева баня, че е откраднат автомобилът му БМВ.  По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица екипи на районните служби ПБЗН са гасили 13 пожара в областта, горели са сухи треви и храсти, лесонепригодни площи. Щети не са допуснати, пожарите са причинени поради небрежно боравене с открит огън.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов