Избрани Новини

Писателката Лалка Бенгюзова събра приятели на рожден ден в новия си дом

Пристигнаха гости от Петрич, Сандански и Предела

Авторката на документалната поредица "Ванга в народната памет", писателката и журналистка Лалка Бенгюзова събра приятели и колеги по хубав повод - пореден рожден ден.

Рождения си ден тя посрещна в новия си дом, където покани най-близките си приятели да уважат празника й. И наистина го уважиха! Защото сред тях беше доц. д-р Златко Павлов, преподавател в ЮЗУ, автор на книгата "Звън от песъчинки", който пристигна специално от Предела, за да почете празника на Лалка! От Петрич пристигна поетесата Лили Трендова! От Сандански - кореспондентът на в."Вяра" и активен ветеран-турист Роска Ноцкова! Приятелите й от Благоевград също бяха на празника.

Настроението беше приповдигнато и весело, разказваха се истории, споделяха се преживяни мигове.

Домакинята беше приготвила собственоръчно богата гощавка - вкусна и обилна. Но най-ценното  беше доброто приятелство, което събра всички заедно на Лалкината трапеза.

Имаше много обаждания по телефона с поздрави за рожденничката, в социалните мрежи - също, а композиторът от Благоевград Кирил Икономов я поздрави със своя песен на страницата й във фейсбук. С пожелания - от всички приятели, разбира се! - за здраве и дълголетие и нови творчески успехи! Наздраве и за много години!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов