Пирин гони победата срещу Левски с ново попълнение

Засилени мерки за сигурност осигуряват за мача

ОФК Пирин ще гони трите точки в предстоящото домакинство срещу отбора на Левски днес. Орлетата излизат в тежкия двубой от 21:00 на ст. Христо Ботев.
Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов остана доволен от състоянието на тима по време на тренировките през седмицата, като освен наказания Суда, единствено Костадинов има проблем, но се очаква и той да бъде на линия за двубоя.
„Левски има ново лице, нов треньор. Видяхме само малко от него в първия му мач, така че все още не е напълно ясно как ще изглежда то. Респект към новия треньор и добрите играчи, но ние си гоним нашите цели, дори не като фаворит в мача, и ще гоним победата докрай", категоричен бе специалистът.

Той ще може да разчита на Конър Хендерсън, чиято жълта карта пристигна и вече е на разположение.
Засилени мерки за сигурност за мача обявиха от МВР Благоевград. Ще бъде създаден специален режим на пропускане около стадиона, като за гостуващите фенове ще работят две каси. Между тях и в подстъпите за сектор гости ще има междинни КПП, като привържениците ще бъдат проверявани щателно за забранени предмети.
Въведен е и специален режим а движение, като от 19:30 часа ще бъдат затворени улиците "Стефан Стамболов", "Трети март", "Теменуга" и "Христо Чернопеев". Движението ще бъде пуснато в двете посоки по ул. "Митрополит Борис".
От клуба обявиха предварителна продажба на билети за мача, като касите ще работят от 17 до 20:00 часа, а в деня на мача от 17:00. Цената е 6 лв.