Избрани Новини

Микс от звуци и емоции ще слушат в Кюстендил

Balkansky DJ set + curiusvision ще представи смесване на български традиционни мотиви с електронен звук

Днес, 12 август, очаквайте Balkansky DJ set + curiusvision! Началото на събитието е 21:00 часа. Мястото - площад "Велбъжд", Арката, Кюстендил.

Българският музикант, продуцент и визуален артист Иван Шопов /Balkansky/, е представял музиката и изкуството си в Европа, Южна Америка, Азия и Австралия.
Издавайки за едни от най-големите музикални компании в света, музиката му достига до всички крайща на света. Зад гърба си има и два албума в колаборация с Теодосий Спасов и Иво Христов, като през 2017-та издава и най-новия си албум в колаборация с народните певици от "Авигея".
На 12-ти август Иван ще представи на публиката музика от най-новите си търсения в посока смесване на български традиционни мотиви с електронен звук. С този микс от звуци и емоции, Иван цели да ви разходи из родния си Балкан, без да напускате слушателската си позиция.

Лора Желязкова е визуален артист, който експериментира със смесването на аналоговото и дигиталното, за да създава пространствено-ориентирани проекти.
Завършва бакалавър по фотография и се самообучава в областта на видеото докато все по-силният й интерес към динамиката на времето, светлината, нейната проекция и отражение, технологиите и тяхното приложение в областта на изкуствата не я насочва към визуализацията на музика, създаването на интерактивни инсталации и работата с нови медии, и технологии.
В момента тя продължава активно своето обучение с магистратурата Дигитални изкуства в НХА, София, България.Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов