Избрани Новини

Приключи проект "Младите – гарант за бъдещето на Европа" в Кюстендил

В продължение на 1 година доброволецът от Македония Дарко Дамески подпомагаше разнообразната дейност на читалището

Приключиха дейностите по проект "Младите – гарант за бъдещето на Европа" по програма „Еразъм +”, ключова дейност „Образователна мобилност за граждани”, сектор „Младеж , съфинансиран от Програма „Еразъм+“ на Европейския съюз, съобщиха от НЧ "Братство" - Кюстендил.
В продължение на 1 година доброволецът от Македония Дарко Дамески подпомагаше разнообразната дейност на читалището, като се включи в организирането и провеждането на културни инициативи и концерти, изложби, информационни кампании, кръгли маси, семинари, обмяна на опит с доброволци от местни младежки организиции, реализиране на съвместни инициативи и проекти, както и подпомагаше работата на Информационен център Европа Директно – Кюстендил и Младежкия информационно-консултантски център - Кюстендил.
Председателят на читалище „Братство 1869” Иван Андонов официално връчи на доброволеца Дарко Дамески сертификат Youthpass - свидетелство, в което обобщено са представени придобитите ключови умения за учене през целия живот от доброволеца и положителните резултати от участието в ЕДС дейността.
Дарко Дамески е третият доброволец в читалище „Братство 1869” по Европейската доброволческа служба. През 2011 г. доброволческата си служба реализира Озан Биледжен от Турция, а през 2012 г. Александра Дунимаглоска от Р. Македония.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)