Венци Терзийски и Валентина Василева откриват обща изложба

Събитието е от 18 часа в Радио Благоевград

Днес от 18 часа в Арт салона на Радио Благоевград ще бъде открита съвместната изложба на художниците Венци Терзийски и Валентина Василева, съобщават от медията.
Всеки от тях е правил самостоятелна изложба в Арт салона на Радио Благоевград. Сега ще покажат най-новите си произведения в съвместна изложба.
Валентина Василева е родена във Варна, но живее близо до Рила, където я теглят родовите й корени. Завършила е операторско майсторство и режисура за кино и телевизия в Югозападния университет, изявява се като фотограф и блогър, увлича се от архелогия и катерене. Художествените й произведения са наситени с експресивен колорит, в тях прозират силната емоционалност и спонтанност на авторката.
Благоевградчанинът Венци Терзийски е член на СБХ - Благоевград и почти винаги участва в общите изложби на гилдията в Благоевград, като показва своя свят чрез комбинирането на колаж и живописна техника. Неговите произведенията категорично се отличават със своята екстравагантност и визуален език.Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково