Избрани Новини

Банско се превърна в столица на красотата

Топгримьорът Василка Сиракова направи първата лицензирана академия в курортното градче

Банско се превърна в столица на красотата. Топгримьорът Василка Сиракова, която твори чудеса с ръцете си, направи първата по рода си лицензирана академия в курортното градче, информира bansko.net.

След намесата на Василка дамите са просто неузнаваеми. Една от топгримьорките на България, тя е работела в едни от най-красивите и актуални туристически обекти в страната. А днес избра да твори красота в Банско.

Едни от най-известните лица в страната неведнъж са се доверявали на Сиракова. С много труд тя успява да реализира детската си мечта си да стане гримьорка. След натрупан сериозен опит отваря първата Академия по рода си в региона Sirakova Academy за лицензирани обучения по професионален грим, козметика, маникюр и педикюр.

Курсовете в момента се водят в Банско и помагат на всяко момиче, което иска да се реализира в тази насока. По време на обученията се трупат опит и умения, които са само началото на една бляскава кариера за бъдещите гримьорки. Сиракова не жали силите си, за да предаде уменията си на младите хора. Тя мечтае да зареди курсистките си с хъса за победа и да възпита усет към красивото и любов към професията.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)