Избрани Новини

Премиера събра на сцената малки актьори от Крива паланка и Благоевград

Представиха общ спектакъл по разкази на Чехов

Тази вечер малките актьори от школата "Ер малък"на Бранимир Митов, директор на ДТ "Проф.Енчо Халачев"- Благоевград и децата от Театралната школа при Културния дом в град Крива паланка, Македония, зарадваха благоевградската театрална публика с премиерата на общ спектакъл по разкази на Антон Павлович Чехов.

Вчера беше премиерата на спектакъла в Крива паланка и по думите на децата и техните ръководители е преминала с голям успех. Така беше и тази вечер на сцената на Младежкия дом при пълна зала - все приятели и почитатели на театъра, дошли отново да видят малките актьори и техните колеги от Македония. И този път представлението беше вихрено, цялостно, играта на талантливите деца - страхотна, както винаги те дадоха всичко от себе си, а сплавта между двата театрални състави я имаше в играта им, партньорството на сцената - също.

Представлението е реализирано по общ проект между двете общини и показаното тази вечер е гаранция, че и следващите им съвместни дейности ще дадат още по-добър резулат.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов