Изнасилиха 65-годишна жена на нива край Разлог

42-годишният рецидивист от Елешница бе арестуван от полицията

42-годишен рецидивист от село Елешница бе арестуван от полицията. Мъжът е обвинен, че е изнасилил 65-годишна жена на нива край Разлог, информира bansko.net.

Бруталният акт на насилие се е случил преди два дни. Посегателството срещу възрастната жена вдигна на крак криминалистите от полицейското управление в града в издирване на извършителя. За щастие той е задържан още снощи.

Жертвата е копаела нивата си, когато мъжът я нападнал изневиделица. Въпреки ожесточената съпротива заедно с ужасяващи заплахи престъпникът осъществил с нея брутален полов акт. Мъжът е бил подготвен – той носел ръкавици и презерватив и дошъл до мястото на престъплението с автомобил, чиито номера грижливо скрил.

След потресаващото деяние мъжът изоставил жертвата и избягал от местопрестъплението. Жената е открита от случайни минувачи. Тя направила подробно описание на нападателя, което помогнало да бъде идентифициран. Арестуваният насилник е рецидивист. Той вече има една присъда за изнасилване преди години.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен