Избрани Новини

Кукленият театър – Русе обяви конкурс за рисунка на тема Мечо Пух

Русе Лайф

05-07-2017, 12:16

Снимка:

Държавен куклен театър русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Най-големите хитове на легендарната група QUEEN в Русенската опера

Могат да участват както деца, така и родители

Във връзка с предстоящата премиера на новото ни представление „Мечо Пух“ през септември, обявяваме конкурс за рисунка на тема „Летни игри с Мечо Пух и приятелите му“! Могат да участват както деца, така и родители, като победители ще бъдат излъчени и сред децата, и сред родителите. Рисунките трябва да бъдат надписани – имена и възраст на автора на рисунката, а на гърба – телефонен номер за връзка с родителя. Всички рисунки ще бъдат подредени в изложба във фоайето на театъра.

Период на конкурса – от 5-ти юли до 15-ти септември!

Можете да предавате рисунките на място в театъра до края на месец юли всеки четвъртък и петък между 12 и 16 ч., като позвъните на звънеца на театъра.

След това, можете да ги донесете от 4-ти до 15-ти септември, като ако е заключено, отново позвънете или пуснете рисунката в пощенската кутия. Може също така, да ги изпращате по пощата на адреса на театъра – Русе 7000, ул. „Княжеска“ 9.

Всички рисунки ще бъдат оценени от жури, включващо художници на театъра и разбира се, ще има награди!!! Допълнително ще бъде обявен деня на награждаването, така че следете страницата ни и новините ни в сайта: http://puppetruse.com/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов