Избрани Новини

Цветино Джукати клипира балада след неспазено обещание на Слави Трифонов (Видео)

"Не му се сърдя", сподели певецът

Попфолк певецът Цветино Джукати засне видео на авторската си балада "Ще те заведа в рая". Историята на песента и появата на видеореализация е повече от интересна.

В края на 2013 г. Слави Трифонов коментира в интернет новината, че изпълнителят на „Абе не моа се запра“ е извадил нова песен, но поради кризата му се налага да търси 600 лева, за да запише клип. Цветино сподели тогава в мрежата домашно видео, което впоследствие се появи и в youtube, a към днешна дата то има над 130 хиляди гледания. Водещият отправи покана към Цветино да му гостува, за да популяризират новото му парче. По време на последвалата визита на певеца в "Шоуто на Слави", гологлавият шоумен пое ангажимент да финансира видеоклипа към "Ще те заведа в рая".

Оттогава обаче изминаха три години и половина. Какво се случи?

"Така е. Слави обеща пред цяла България, че ще ми помогне за клипа. Мина обаче доста време и от екипа му така и не ме потърсиха. Не му се сърдя, разбира се. Човекът си има достатъчно работа, проблеми и така нататък, че да се занимава с мен. Да е жив и здрав", коментира Цветино Джукати.

Видеото на нежната балада "Ще те заведа в рая" е снимано в местността "Чайка" във Враца, а на певеца му партнира неговата малка дъщеричка Селена. Джукати е автор на музиката и текста, а клипът е дело на Димо Филипов.

"Вярвам, че "Ще те заведа в рая" ще докосне много хора, които ще открият себе си в текста. Любителското клипче, което промотира съвсем случайно песента преди 3 години и половина, се прие наистина много добре от хората тогава. Надявам се, че сега, след като й вдъхваме нов живот, отново ще се хареса.", казва Джукати.

"Срещам както положителни, така и отрицателни коментари за себе си. Имам няколко закачливи парчета, които са правени само и единствено с мисълта хората да се забавляват. Аз съм скромен човек, обичам да пея и го правя от сърце. Нямам пари за скъпи клипове и връзки за реклами по медии. Не съм силиконова певица с мастит спонсор зад гърба си. Радвам се, че имам участия и съумявам да се справям с трудностите както мога", казва още изпълнителят.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов