Избрани Новини

Вергов, Карамазов и Геро гостуват в Сандански

Животът

23-06-2017, 09:00

Снимка:

Община Сандански

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Санданчани гледат хитовата комедия "Спанак с картофи“

"Спанак с картофи" през септември

Санданчани ще гледат хитовата комедия "Спанак с картофи"

Хитовата комедия "Спанак с картофи", с участието на звездите Юлиян Вергов, Владимир Карамазов и Герасим Георгиев-Геро, ще гостува на сцената на Летния театър в град Сандански днес от 21:00. Това ще бъде второ гостуване на известните актьори в Сандански след гастрола им през есента, когато предизвикаха фурор сред публиката, а Дома на културата се оказа тесен да побере всички желаещи.
Поканата към „Три Беарс Ентъртеймънт“ – продуцентската компания на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров отново идва от Ивем Лайф и Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура”.
Пиесата "Спанак с картофи" не слиза от театралния ...афиш вече пета година и се превърна в абсолютен театрален хит – има с над 180 изиграни представления в София и страната.
Постановката „влиза“ в съдийската стая преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена и „изкарва“ на бял свят неподозирани до този момент емоции и чувства. А героите с поетични псевдоними – Артиста, Сапуна и Тънкоустия, стигат до внушителни по своя мащаб и виртуозност истини за футбола, човешките взаимоотношения, предателството, самотата, кариерата на всяка цена, компромисите…Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)