Избрани Новини

Тръгва музикално-кулинарният фестивал "Табиет-Дупница“

Ще пеят сръбската легенда Бобан Здравкович, хитовите гърци Люси и Андреас и най-популярният на Балканите Кеба

Сръбската легенда Бобан Здравкович, хитовите гърци Люси и Андреас, най-популярният изпълнител на Балканите Кеба и народният изпълнител Николай Славеев ще бъдат гост-изпълнители на музикално-кулинарния фестивал „Табиет-Дупница“ от днес до неделя включително. Те ще излязат с концерти пред дупничани и гостите на града. В Парк „Рила“ ще се проведе фестивалът. Бобан Здравкович ще пее в четвъртък вечерта, в петък е гръцката вечер с Люси и Андреас, Драган Коич-Кеба е в събота, а Николай Славеев с най-известните български народни песни и уникалната хореография на Танцов ансамбъл „Пловдив“ ще бъдат на сцената в неделя. Освен тях, в Дупница ще гостуват и някои от изгрелите звезди в музикалните риалити-формати - Ана-Мария, Росен Янчев и Виктория Куприна. Официалното откриване ще бъде в 20 часа днес.
Всеки ден в следобедните часове ще се провеждат турнири с награди по белот, табла, шахмат, като в тях може да се включи всеки всеки
Ще има и концерти на всички солови изпълнители, ансамбли и самодейни състави от общината през деня и преди вечерните концерти на гост-изпълнителите.
Входът и през 4-те дни на фестивала е безплатен за жителите на общината и гостите на града.

TABIET e кулинарен фестивал е комбинация от всекидневни безплатни тематични концерти на звезди от България, Сърбия, Гърция и др., надсвирвания и надигравания на популярни оркестри и състави, спортни и кулинарни събития, надяждания, зони за семейства с голям лунапарк, детски атракциони, турнири по футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, народна топка, белот, табла и още множество игри с над 1500 награди.





Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов