Избрани Новини

Семейства в сватбени дрехи и деца с балони в защита на ценностите

Мисия Бургас

11-06-2017, 10:25

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Парад „ЗА“ традиционното семейство - реакцията на Бургас на гей парада

Над 300 се включиха в позитивен парад за традиционното семейство, булки предвождаха шествието

Усмихнати, цветни, позитивни - над 300 души се включиха днес в парада за традиционното семейство в Бургас, контрапункт на гейпрайда, който се проведе в столицата. Шествието на семействата обаче не беше срещу хомосексуалистите, а в подкрепа на християнските ценности и на най-здравата клетка на обществото, семейството от мъж и жена. Шествието бе охранявано от полицията и премина мирно, без прояви на насилие и провокации. Акцент в проявата беше и участието на председателя на Асоциация Общество и ценности – Михаела Джоргова. Тя е координатор Европейска гражданска инициатива „Мама, татко и деца“ за България, в която със своите подписи се включиха над 15 хиляди души. "Живеем във време когато разпадът на моралните норми принудително се налага, а съпротивата се наказва с хули, слово на омраза и санкции от хора, които претендират за приемане и толерантност. Когато като народ престанем да ценим високо добродетелите и да предаваме на следващото поколение чрез пример провереното и ценности тогава ние сами се обричаме", обявиха организаторите на шествието. 
„Бог създаде Адам и Ева, а не Адам и Иван“, "Не ни натрапвайте хомосексуализъм", „Само мъж плюс жена е равно на дете!", „Не на хомосексуалната пропаганда в училищата“, "Всяко дете заслужава да има мама и тати", бяха част от лозунгите. Демонстрацията премина зрелищно през центъра на Бургас, предвождана от булки, младоженци и деца с цветни балони.

А в противовес на флага с цветовете на дъгата, участниците в шествието издигнаха транспарант с надпис: „Цветовете на дъгата принадлежат на Бога и на децата“ и пуснаха в небето стотици балони в подкрепа на семейството между мъж и жена.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов