Избрани Новини

Вандалите в Плевен посегнаха и на Алеята на спoртната слава!

Защо група от гаменчета прецакват всичко!?

Вандалски акт срещу новата фитнес площадка на Плевен и заобикалящата я импровизирана Aлея на спортната слава в парк "10 декември". За неприятнната вест съобщиха от "Рицари без броня", по чиято инициатива се стигна до реализацията на проекта.

"Отново виждаме гениалното изпълнение на нашите съграждани! Добре де, може ли в продължение на 2 години да се мъчим да изградим нещо полезно? Толкова хора повярваха и дариха средства за изграждането на площадката! Защо група от гаменчета прецакват всичко!? Заслужаваме ли изобщо да се прави нещо в града ни? Четем, че Плевен е най-бързо обезлюдяващия град-как пък не си заминаха тези хора, които рушат!Замисляме се че май всичко си заслужаваме!!! Може би е по-добре да нямаме нищо ново, за да не се руши!", възмутени са от "Рицари без броня".

Припомняме, че в алеята са събрани имената и постиженията на успели плевенски спортисти - на олимпийската шампионка по троен скок Тереза Маринова, на световния шампион по бокс Детелин Далаклиев, на световния шампион по кикбокс Камен Пенчев, на олимпийския шампион Гълъбин Боевски и др. Идеята беше тези постижения да мотивират младите хора да следват техния пример.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов