Избрани Новини

Арт център ще отвори врати за децата на Благоевград през лятото

Центърът за личностно и творческо развитие подготвя богата програма

С края на учебната година настъпва дългоочакваната лятна ваканция. И тази година в Благоевград лятото ще бъде изпълнено с интересни занимания и курсове в старинния квартал  „Вароша“. Центърът за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград подготвя и представя богата програма за децата, които ще предпочетат да останат в родния град. Преподавателите от  центъра сформират летни групи, в които децата ще се занимават в различни области на изкуството.
Инициативата започва от началото на месец юни и всеки работен ден ще се провеждат занимания по приложно изкуство, танци, занимания по рисуване, керамика, готварство, мода и дизайн.  Всички занимания през лято 2017 ще бъдат безплатни за участниците. 
На открито ще бъдат провеждани и уроци по танци.    Ще бъдат организирани конкурси и състезания за всички, както и  подреждани изложби с рисунки и картини от участниците в дейностите.
Целта на проекта е да забавлява децата, да развива интереса им към различните изкуства.  Идеята е учениците да участват в извънкласни занимания, да научават нови неща, същевременно с това да създават нови приятелства и усъвършенстват уменията си.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов