Избрани Новини

Ден на отворените врати се проведе в СУ "Неофит Рилски” - Банско

Премина под мотото "Успехът зависи от всеки”

Под мотото „Успехът зависи от всеки” премина 11 май – Денят на светите братя Кирил и Методий, който в СУ „Неофит Рилски” бе обявен за Ден на самоуправлението и Ден на отворените врати. С голямо желание и чувство на отговорност възпитаниците на учебното заведение поеха правата и задълженията на педагогическия и непедагогическия персонал и с поведението си доказаха, че могат да работят в екип и да се справят с предизвикателството за един ден да бъдат ръководители и преподаватели.
Желаещите да изпълняват всички длъжности бяха много повече от възможностите, затова бяха наложени критерии, свързани с отличен успех и активна извънкласна дейност.
В началото на деня, преди първи звънец, в двора на училището директорът Елена Йорданова символично връчи ключа и правата си на своя заместник за деня на Дарина Сарафова от VII Б клас.
Емоционално, различно и успешно преминаха всички учебни часове, в които зад катедрите застанаха ученици, по коридорите дежуряха ученици и всички дейности се изпълняваха от ученици.
За да се запознаят с учебното заведение, в което предстои да продължат образованието си от следващата учебна година и да почувстват необичайната атмосфера, в училището гостуваха четвъртокласниците от НУ „Св. Паисий Хилендарски”.
В края на деня постоянното и временното ръководство направиха равносметка на постигнатото, а изводите бяха, че такъв ден в живота на училището е необходим и трябва да се превърне в традиция.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов