Избрани Новини

"Пирин" започна преговори с футболисти, чиито договори изтичат

Голяма част от титулярите ще договарят личните си условия за нов контракт или ще сменят клубната си принадлежност

Ръководството на Пирин започна преговори с футболисти, чийто договори изтичат в края на сезона, информира БНТ. Голяма част от настоящите титуляри в отбора ще договарят личните си условия за нов контракт или ще сменят клубната си принадлежност.

Кръг преди края на груповата фаза в Първа професионална лига, в отбора на Пирин започнаха работа по селекцията на тима. Паралелно с търсенето на нови попълнения от треньорския екип, стартираха и преговорите за подновяване на договорите на голяма част от титулярите. За това настоява и селекционерът Милен Радуканов.

"Аз още преди две седмици съм казал, че искам на всички футболисти да им се подновят договорите, ръководството знае това", каза Милен Радуканов, ст. треньор на ОФК Пирин Благоевград.

Сред първите, с които ръководството на „орлетата” започна разговори, е мениджърът на словака Кристиян Кощърна. Левият хал бек влиза твърдо в плановете на Радуканов за следващия сезон, за който договор има и самият треньор.

"Аз имам договор за още една година, но наистина е много важно каква селекция ще направим и кои ще останат в отбора, за да знаем какво ще правим. Иначе ще е доста трудно", каза Радуканов.

Ако има обаче интерес към някои от футболистите на Пирин, ръководството е готово да преговоря и да реализира трансфер, срещу определена сума.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)