Избрани Новини

Фестивал на детските градини се проведе в Симитли

"Детски усмивки" получиха всички присъстващи

Усмивката на детето са животворен еликсир. Огромни глътки от него пиха днес стотици на площад „Септември“ в Симитли. Единственият по рода си фестивал на детските градини „Детски усмивки“ и тази година дари топлина в сърцата на греещи от щастие деца. Хиляди положителни емоции преживяха родители, гости и приятели на всички детски градини в община Симитли.

Танц от "Топъл дъжд" се изля над Симитли с прекрасното изпълнение на трета група  от Детска градина „Радост“- център, „Хвърчило“ полетя в небето донесено под формата на удивителен танц  на децата от филиал „Ян Бибиян“, децата пък от Долно Осеново, пристигнаха по „Мъничка пътечка“, за да покажат колко добри танцьори могат да бъдат.

Уникално модно дефиле, подобно на седмицата на модата в Милано, бе представено от сладурите от детска градина „Ораново“. Бели пеперуди от „Детско царство“ в Крупник долетяха директно на сцената, за да изпълнят своя фееричен танц. Музика, веселие, щастливи деца, много танци и стихове направиха празника един от най- запомнящите се за малките деца в тяхното израстване.

За пореден път всички детски заведения в община Симитли накараха родители, гости и приятели, дошли да проследят спектакъла, да се почувстват щастливи и да усетят  магията на детското себераздаване. Кметът Апостол Апостолов, заместник -кметът Евгения Гоергиева, кметове на селата в община Симитли с интерес наблюдаваха най-големия празник на децата „Детски усмивки” и не скриваха вълнението си от случващото се.

Неизменните приятели Бранко и Поли от Драматичен театър "Проф. Енчо Халачев", които са най- добрите приятели на децата в техните игри и забавления, бяха с тях, а ко-водещ бе Илиянчо- Калпазанчо, който е една от театралните надежди на школата в Симитли. За пореден път силата на децата изпълни Симитли, техният ентусиазъм и нескрито щастие заразиха симитличани за дълго време, съобщават от Община Симитли.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)