Избрани Новини

Стартира конкурсът на Радио Благоевград "Зелено, цветно, чисто"

Той е за най-красиво оформена градинка, междублоково пространство, тераса или фасада в община Благоевград

За втора поредна година Радио Благоевград в партньорство с Община Благоевград, а от тази година и с БНТ2-Благоевград, обявяват конкурса "Зелено, цветно, чисто" за най-красиво оформена градинка, междублоково пространство, тераса или фасада в община Благоевград. 

В конкурса могат да участват градинки или цветни пространства пред частни домове, жилищни и публични сгради, но само такива, които са оформени и се поддържат чрез инициативата на хората, а не от общинската озеленителна фирма. 

Как можете да се участва? 

Необходимо е да се изпрати предложението на имейл адрес: zelen_konkurs@abv.bg или като съобщение на фейсбук страницата на Радио Благоевград или на адреса на Радио Благоевград и БНТ2 - Благоевград - ул."Иван Михайлов"№56. 

Предложението трябва да съдържа няколко фотоса и пояснения къде точно се намира, за да може да се провери на място. Жури от журналисти, еколози и експерти по озеленяване ще класират най-добрите. Снимките ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на Радио Благоевград, където приятелите на Радиото също ще дадат своя вот чрез харесвания на снимките. 

Победителите ще бъдат обявени на 29 май 2017г. Ще има много приятни награди за градината и дворното място. 

Важно е да се знае, че това не е фотографски конкурс, а конкурс за градинка или междублоково пространство, затова нека снимките на участниците в конкурса максимално да разкрият красотата на градинката. Предпочитат се общи планове, които да покажат, че градинката и пространството около нас е зелено, цветно, чисто. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов