Избрани Новини

Млади журналисти от Симитли изработиха реклама за училището си

Училището я прие със задоволство

Млади журналисти се превъплътиха в рекламни лица на масово рекламирани продукти в Симитли. Не само тематични колажи бяха подготвили част от членовете на клуба, но изработиха и реклама на СУ „Св.Св.Кирил и Методий”. С артистизъм и много креативни решения гимназистите се справиха с поставената им задача. Тематичните  колажи „реклама“ представиха пред гостите с много въображение, талант  и находчивост.

Ръководителят на клуба, педагогът Вяра Боянска, представи пред гости и ученици задачата, която всеки имаше за цел да направи.

Специална реклама за родното училище трябваше да изработят младите бъдещи журналисти, а три от тях бяха специално отличени и ще послужат в рекламата на гимназията за приема след 7-ми и 8-ми клас. Общата реклама, която бяха създали всички ученици, беше одобрена от ръководството на училището.

Специални гости на младите журналисти бяха зам.-кметът на община Симитли Евгения Георгиева, специалистът „Образование” Ваня Узунова, директорът на гимназията в Симитли Таня Янкова и заместник –директорите на СУ „Св.Св.Кирил и Методий” Борислав Дафков и Йорданка Памуклийска.

Учениците са от клуб  "Журналистическо ателие"  към СУ „Св. Св. Кирил и Методий”-град Симитли. Това е втората изява на гимназистите по проект "Твоят час", които този път показаха, че са научили и основни правила в рекламата, съобщава Община Симитли.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов