Избрани Новини

Великденска работилница заработи в Сандански

Общината прави "Работилничка за приложни изкуства – Еко Арт Идея“

По повод предстоящите Великденски празници и Празника на моя град, Община Сандански  кани творците от града и района да вземат участие в организираната от Общината  „Работилничка за приложни изкуства – Еко Арт Идея“.
Целта е в рамките на няколко дни да се запознаят учениците с тайните на приложното изкуство и съвместно да се изработи пролетната украса на гр. Сандански.
Като първо издание на работилничката се поставя акцент върху художествено-естетическата дейност като възпитаваща децата в грижа за околната среда. С много творчески заряд, смятаните за отпадъци например пластмасови бутилки могат да се превърнат в цветна градина.
В тази връзка в периода от 3 до 7 април, по време на работилничката „Еко Арт Идея“ да се вдъхнови детското въображение и да се провокира пролетното настроение на гражданите и гостите на града. От Общината приканват: „Нека покажем и популяризираме и вашето творчество, с което се надяваме, че все повече млади хора ще обърнат поглед към красивото и стойностното в живота.
Надяваме се, че ще се включите в нашата инициатива. Разчитаме на вашите творчески идеи и съдействие за реализирането на същите, съвместно с учениците.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)