Сатирикът Борис Марков черпи читателите си с "Весел гювеч"

Благоевград Лайф

31-03-2017, 10:40

Снимка:

blagoevgrad.utre.bg

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Книгата е събрала епиграми, басни, афоризми и кратки хумористични стихотворения

В навечерието на Първи април - денят на хумора и шегата, благоевградски сатирик ще ни разсмее със своите закачливи наблюдения над живота. Днес е представянето на "Весел гювеч" - весела и забавна книжка, предназначена за всеки, който обича добрата шега и здравословния смях. Нека ви припомним, че известният и обичан в Благоевград сатирик Борис Марков, бивш дългогодишен кореспондент на БНР и още по-дългогодишен журналист в Радио Благоевград, посрещна новата 2017-та с обещаната на приятелите книга. Свои епиграми, басни, афоризми и кратки хумористични стихотворения най-после събра и издаде в първата си /засега!/ книга. Тя се нарича "Весел гювеч" и е побрала дългогодишните наблюдения над живота на шегаджията Марков.

Той публикува отдавна своите закачливи хрумвания в местния и централния печат, но чак сега реши да ги събере и издаде в книга. На 1-ви април миналата година сатирикът зарадва читателите на читалищната библиотека в Благоевград с рецитал на свои творби и пред тях обеща да ги издаде.

И ето, че книгата "Весел гювеч" вече е факт. Днес предстои представянето й в читалище "Н.Вапцаров". То е от 17 часа в залата на централната читалищна библиотека. А какво ще откриете в "Гювеч"-а, който ни е забъркал веселякът Марков, сами ще разберете, като разтворите страниците на тази шарена весела книжка! Честито!Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"