Избрани Новини

Ремонти с пълна сила текат в Белица

Кметът Радослав Ревански пое ангажимента и вече изпълнява обещаното

Младият и амбициозен кмет на община Белица Радослав Ревански пое ангажимента и вече изпълнява обещаното пред хората от Белица и общината.
С настъпване на пролетните дни кметът на Община Белица Радослав Ревански се разпореди да стартира ремонтът на пътната инфраструктура на Белица и селата. Старта започна с текущия ремонт на ул. ”Гоце Делчев”. Веднага след нея започва благоустрояването на централните - главни улици „Владимир Поптомов”, „Никола Вапцаров” и „Илинден”, както и улица „Христо Ботев” на която се намира здравният център. „Митко Саев” и „Иван Алексов” са улиците, които за първи път ще бъдат ремонтирани и на които ще се положи асфалт. В промяната на облика на града е включена и ул.„Кирил и Методий”, водеща до СУ”Св.св.Кирил и Методий” и детска градина „Надежда”.
Предстои изцяло реконструкция на „околовръстната” улична мрежа „Димо Хаджидимов”, водеща до пътя за „Парк за реадаптация на танцуващите мечки” и К.К. „Семково”.Тук изцяло предстои подмяна на съществуващите бордюри, пътната настилка и дейности по отводняването. Предвидени са дейности по вертикалната и хоризонтална маркировка с цел безопасно движение на МПС и движението на хора. Ще бъдат поставени изкуствени неравности по пътното платно изцяло отговарящи на изискванията на действащата нормативна уредба.
Главната улица „Георги Андрейчин” водеща до централната градска част на Белица изцяло ще промени облика си. Предвидено е и пълна подмяна на пътната настилка с вертикална и хоризонтална маркировка.
В селата Краище и Дагоново е предвидено частично асфалтиране на площадите пред кметствата.
До края на м. май поетият ангажимент от кмета на община Белица ще бъде изпълнен ! Машините и хората работят с пълна пара !

Тече и текущият ремонт на стадиона в Белица с ажурна ограда. Стадионът на Белица се намира почти в неговия географски център. Разположен е близо до двете средни училища в града.След ремонта учениците и футболните отбори при ФК "Белица 2015" спокойно могат да спортуват и да играят приятелските си мачове и квалифицирани футболни турнири и първенства.С радост сподели треньорът на най-малките футболисти при ФК "Белица 2015" Атанас Кутев .



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов