Избрани Новини

Цветанов: Недопустимо е по този начин да бъде опорочен изборният процес

Политическите сили през годините на прехода носят персонална вина за това, което се случва днес с Турция, заяви той

Политическите сили през годините на прехода носят персонална вина за това, което се случва днес с Турция. Ако бяха оставени да работят активно чисто политически в Родопите, нямаше да се стигне до това да обсъждаме темата ДПС и ДОСТ, а щяхме де говорим за партии, които действително дават реална алтернатива на всички тези гласоподаватели, които живеят в тези региони”, заяви в „Събуди се” Цветан Цветанов, председател на предизборния щаб на ГЕРБ.

"Недопустимо е по този начин да бъде опорочен изборният процес и затова трябва да се предприемат адекватни мерки. При необходимост дори и да се затворят възможностите за разкриване на секции извън консулствата”, на мнение е той.

Според него президентът Румен Радев трябва да има водеща роля и да се кажат конкретните мерки, които се предприемат от правителството.

"Той носи пряката отговорност за това как ще бъдат проведени изборите и в Турция, и във всяка една точка извън пределите на България”, заяви Цветанов.

Във връзка с обвиненията, че ДОСТ е патерица на ГЕРБ, той коментира, че никога не са провеждани срещи с представители на тази партия и никога не е коментирана подкрепа на каквито и да било избори.

"Това бяха чисто спекулативни подмятания и опит за манипулиране на общественото мнение”, заяви Цветан Цветанов.

"Нямаме съмнение, че ГЕРБ ще спечели изборите. Въпросът е с колко и как ще направим стабилно управление за следващите четири години”, категоричен бе той.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)