Избрани Новини

Виктор Янев, кандидат за народен представител от ГЕРБ: Кюстендил е на 3-то място в страната по брой санирани блокове

Виктор Янев е сред учредителите на партия ГЕРБ в Кюстендил

"Кюстендил е на 3-то място в страната по брой санирани блокове и включени в Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, показват данните на МРРБ", коментира кандидатът за народен представител и трети в листата на ПП ГЕРБ - Виктор Янев. Като бивш областен управител,  по време на кабинета “Борисов 2”, той отчете, че около 52 млн. лв. е общата сума на инвестицията по националната програма в областта. Само в Кюстендил вече са санирани или са в ремонт 53 блока и има още 41 многофамилни жилищни сгради с договори с финансиращата банка. В Дупница се санират 24 блока.
2 500 000 лв. са инвестирани в Кюстендил и по ОП “Региони в растеж”, с които са санирани 5 многофамилни жилищни сгради.
Виктор Янев е сред учредителите на партия ГЕРБ в Кюстендил през 2007 г. След перипети и разминаване с предишното общинско ръководство,  се завърна в редиците й, когато Кирил Калфин стана областен координатор.
Двамата и до днес са в екип - Калфин като водач на листата на ПП ГЕРБ за област  Кюстендил и Янев като трети в листата и общински председател на партията в Кюстендил, под №11 в бюлетината.
"Подходът, който реализираме с него, е изцяло отворен към хората. Естествено, като общински ръководител и член на областното ръководство, като човек, който бе в изпълнителната власт - областен управител, бях и съм мотивиран да реализирам идеите на партията и собствените си, за развитието на Кюстендил. С г-н Калфин се разбрахме, че е крайно време да се работи за Кюстендил и той е единственият водач на листа на т. нар. системни партии, който е от Кюстендил, с още едно изключение”, заяви Виктор Янев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов