Избрани Новини

Министър-председателят Огнян Герджиков: Изборите в Благоевград ще бъдат добре проведени

Новините

17-03-2017, 18:21

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Герджиков: Нямам особени притеснения за отношенията между България и Турция

Герджиков се срещна с кметове от областта

Министър-председателят проф. Огнян Герджиков проведе в Благоевград среща с кметовете на общините в областта, областния управител  Валери Сарандев и представители на РИК.

Служебният премиер след работната среща, свързана с въпросите на подготовката и провеждането на парламентарните избори, заяви:

 „...смятам, че тук ще бъдат добре проведени изборите. Винаги ще има опити в определени населени места за търговия с гласове, но органите на МВР в сътрудничество с прокуратурата  и специалните служби ще направят всичко възможно да се миниманизират“.

Министър-председателят Герджиков коментира, че няма особени притеснения за отношенията между България и Турция. Нужно е да се поддържат добросъседски отношения независимо от „спорадични явления на отделни турски граждани", коментира премиерът  Герджиков.

Той обясни в Благоевград, че турски гражданин, локализиран в Шуменско, ще бъде експулсиран от страната ни.

Служебният премиер съобщи също, че има още двама турски граждани, на които е наложена принудителна административна мярка да не влизат в България, заради действия против суверенитета и единството на нацията ни, съобщава БНР.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)