Избрани Новини

Малки чаровници отново идват в Банско

Ще се проведе един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти "Little Miss & Mister Galaxy” 2017

За 7-ми път, от 14-ти до 20-ти март 2017 г., Банско ще посрещне гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти „Little Miss & Mister Galaxy” 2017. Очаква се да пристигнат участници и международни директори от цял свят – Бразилия, Южна Африка, Русия, Украйна, Армения, Унгария, Румъния, Индия, Макединия, Косово, Албания и разбира се, от България.
Деца от цял свят, с различен цвят на кожата, с различни езици, но с еднаква любов към България и Банско, ще огласят тесните старинни улички на града с жизнерадостния си смях.
Програмата на участниците е изпъстрена с интересни събития - вечер на нациите, интервю с международното жури, талант Шоу, модно ревю, среща с кмета на Банско, разглеждане на забележителностите на старинния град и чаканото с нетърпение от всички – посещение на ски-пистите на най-големия зимен курорт на Балканите. Гостите от Бразилия, Южна Африка и Индия за пръв път ще докоснат снега. Бивши участници се връщат отново и отново като членове на международното звездно жури, част от голямото семейство на „Little Miss & Mister Galaxy”.
Жителите на Банско ще имат възможност да се насладят на шоу на талантите на участниците на 17 март 2017 г. от 17:30 ч. в залата на читалище „Никола Вапцаров“.
Финалният гала спектакъл „Little Miss & Mister Galaxy” 2017 ще се проведе на 18 март от 17:30 часа на сцената на НЧ „Никола Вапцаров“. В програмата ще вземат участие и самодейни състави от Банско. Уникален спектакъл, създаден с любов и възторг от щастливите деца, огласящи цяла седмица зимния курорт, ще зарадва жителите му с чистотата на детските емоции и красотата на усмивките.
По традиция международният форум се провежда с подкрепата на Община Банско под патронажа на кмета Георги Икономов. Организатор и лицензиант е Интерсаунд с президент Ирина Папазова, която е и председател на международното жури.
Входът и за двете събития е свободен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов