Избрани Новини

Работилница за декупаж събира пари за храна

Мисия

12-03-2017, 21:04

Снимка:

blagoevgrad.utre.bg

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Благотворителен базар ще има за кухнята за бедни в Благоевград

Сръчни ръце на доброволци изработиха оригинални украшения

Днес в доброволческата кухня за бедни при черквата "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" беше проведена работилница за декупаж. Доброволци избработиха артикули, които ще бъдат продавани по Великденския празник, а със събраните пари ще се закупи храна.

Декупажът е приложно изкуство, при което се изрязва мотив или изображение от различен материал и се залепя върху дадената повърхност за декориране.

Своеобразното социално предприятие премина под вещото ръководство на Анелия Зайкова и Зорница Николова.

Втората работилница, която също ще събира средства за храна, ще е на 15 март от 18 часа в учебната зала на Православния информационен център, ул. "Тракия" -3. Ще се изработват хартиени цветя под ръководството на Кирилка Симеонова. Всеки може да се включи в нея или във великденския базар с ръчно изработени от него неща в помощ на доброволческата кухня за бедни при църквата "Св. Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада". Или да закупи хранителни продукти и да ги занесе в Православния център или направо в черквата в "Грамада". Може и да преведе пари, ако желае, по сметка. Или да стане част от доброволческия екип на кухнята, където все ще му намерят работа.

Добрият човек все може с нещо да помогне.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов