Избрани Новини

Мнителен пратеник премери греховете на жените в Полето

Животът

12-03-2017, 09:12

Снимка:

simitli.info

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Безработни от Симитли придобиват нови компетентности

Селото е домакин на празненствата за 8-ми март

Над 110  дами празнуваха Деня на жената в симитлийското село Полето на "патерици". От години традицията повелява най-големият купон за 8-март да бъде в село Полето. Усмихнати, облечени в красиви тоалети с много настроение, жените не изневериха на традицията и тази година. Млади и възрастни жителки на селото и гости от други населени места се събраха в заведението под сградата на кметството и показаха как умеят да се веселят. 
Кметът на община Симитли Апостол Апостолов и кметът на селото Иван Манчев не пропуснаха  да ги уважат и да вдигнат наздравици с тях. Кметът на селото Иван Манчев поздрави дамите за това, че всяка година празнуват все повече и повече, пожела да бъдат живи и здрави и по-благосклонни с мъжете си, когато сгрешат. Специална изненада от дама от селото, която живее в Хасково, трогна всички. Tя изпрати мило писмо с пожелания: "Бъдете възторжени и вдъхновени, съхранете добротата, обичайте и бъдете обичани." Цвете и шоколад получиха за подарък дамите от нея. Изненада в празничната вечер бяха прекрасните лалета, подарени от името на кандидатa  за депутат от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов. 
В най-разгорещения момент на празненството в заведението дойде пратеник на Бога да измери греховете на жените със специален грехомер. Много смях до сълзи и приятни емоции допълниха обстановката на партито. 
Веселбата продължи до ранни зори с хора, кючеци, кръшни танци и щастливи усмивки, съобщиха от Община Симитли.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов