Избрани Новини

Успешно завърши проект "Научи се да караш ски”

В четиридневното обучение участваха 53 деца

За шеста поредна година учители и ученици от Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” приключиха Проекта „Научи се да караш ски” за времето от 28.02. до 2.03.2017 година.
В четиридневното обучение, проведено на Бъндеришка поляна, участваха 53 деца от ІI „а”, II „б” и ІІІ „в” клас. Проектът е съвместен и се организира от Министерство на образованието и науката, чрез РУО – Благоевград, Министерството на младежта и спорта, Българска ски федерация и фирма „Юлен” АД Банско.
Училищното ръководство изказва своята благодарност към организаторите на проекта и най-вече за високото професионално обучение, предоставено от ски учителите на фирма „Юлен”. Те не само учиха децата да карат ски, но ги накараха да заобичат белия спорт и да спазват всички правила и изисквания на поведение в планината през зимата.
В проведеното финално състезание последния ден в десятката се класираха Ясен Бориславов Стоянов, Иво Иванов Благоев, Елизавета Игоревна Войлокова и Мила Димитрова Тодева. Всяко дете, участник в проекта получи поименен сертификат за уменията по ски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов