Избрани Новини

Александър Манолев: ГЕРБ предлага обособяването на национален фонд "Tуристическа инфраструктура"

Кандидатът за народен представител на ГЕРБ присъства на водосвет в Златолист

Водосвет за здраве и успешна кампания бе отслужен в църквата "Свети Георги" в село Златолист, по инициатива на кандидата за народен представител на ПП ГЕРБ в област Благоевград Александър Манолев.
"Дано изборите, които предстоят, да донесат резултати, които да гарантират по-доброто бъдеще на България и на региона ни", каза Александър Манолев след събитието. По думите му, мястото е избрано, защото има уникална енергия и може да се развие като притегателен туристически център. Храмът е построен през 1857 година и в него има стенописи, които не могат да се видят в друга църква. 
"Това е едно уникално място, което се посещава ежегодно от стотици български и чуждестранни туристи. Въпреки това в селото живеят едва няколко човека, а пътят е в лошо състояние и трудно се стига до храма", обясни Манолев. Той подчерта, че трябва подобни обекти да се социализират с помощта на държавата.

"Затова ГЕРБ предлага обособяването на национален фонд “Туристическа инфраструктура“, а аз ще работя църквата в село Златолист да е един от обектите, които да кандидатстват по него", допълни кандидатът за народен представител.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов