Избрани Новини

ГЕРБ представи управленската си програма пред млади хора от област Кюстендил

Освен приоритетите в програмата, от ГЕРБ представиха и листата си за района

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ се срещнаха с млади хора от област Кюстендил, пред които представиха приоритетите в управленската програма на политическата сила. По време на срещата, пред над 100-те младежи, водачът на листата Кирил Калфин подчерта, че младите са тези, които ще направят България такава, каквато искаме да я видим всички, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

"Това, което направихме ние, от ПП ГЕРБ, е реалистична програма, която се базира на икономическото развитие на страната - стабилна икономика, безработица на нива под 8%, БВП - над 3% и високи приходи в бюджета, увеличаване на инвестициите, оттук увеличаване на заетостта и намаляване на безработицата. Да, много от вас ще попитат - но тя съществува, все още има безработица. Отговора го даваме в нашата предизборна програма. Когато се получи съответствие между търсенето на квалифицирани кадри от бизнеса и завършващите образование млади хора, т. е. тези млади хора да имат онова образование, което се търси от работодателите, а не просто да се произвеждат висшисти, то тогава ще намалее и безработицата."

Калфин посочи, че това, което е направено в България през този управленски период не е малко и че ГЕРБ може да се гордее с него. Водачът на листата в област Кюстендил бе категоричен, че ГЕРБ не желае да се конфронтира с никого и да лъже никого - ще води една почтена предизборна борба. "Аз съм сигурен, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на 26-ти март и ще продължим да управляваме. Ще продължим да управляваме така добре, както досега, но след като сме си взели поуките от това, което не успяхме да направим. Ще го направим сега - с вашата помощ и вашето съдействие", обърна се към младите хора Кирил Калфин.

Областният координатор на МГЕРБ Мая Станойкова поздрави събралите се в препълнената зала младежи, подчертавайки, че ПП ГЕРБ оказва подкрепа на младите, познава техните проблеми и разчита много на тях. "За мен е удоволствие да ви запозная със силния отбор на партия ГЕРБ за област Кюстендил, който е изграден от професионалисти с опит, но преди всичко - от истински хора", заяви Станойкова. Кметът на община Кюстендил Петър Паунов също присъства на събитието. Той посочи, че ГЕРБ символизира България и каузата България.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов