Избрани Новини

Цветанов участва в тържественото честване на Освобождението на България в Благоевград

Включи се и в почетното шествие заедно с областния координатор на ГЕРБ и втора в листата на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов участва в тържественото честване на 139-тата годишнина от Освобождението на България в Благоевград. С областния координатор на ГЕРБ и втора в листата на партията за Първи многомандатен избирателен район Даниела Савеклиева и кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов положиха венци пред паметния знак на майор Орлински – освободителят на Горна Джумая, който на 12.02.1878 г. влиза в града като командир на авангарда на руските войски.

Цветанов, кандидатите за народни представители на ГЕРБ от Благоевград, Атанас Камбитов, представители на МГЕРБ, общински съветници на партията и десетки граждани се  включиха и в почетното шествие, предвождано от Представителен духов оркестър на Сухопътни войски. Шествието премина по улица „Трети март“ до площад „Македония“. Шествието се провежда традиционно по повод Националния празник на България – 3-ти март.

На централния площад „Македония” в Благоевград тържествено бе издигнат националният флаг на Република България по повод Деня на Освобождението. Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим отслужи панихида за загиналите по време на Освободителната война. Цветан Цветанов положи цветя пред паметника на Гоце Делчев в памет на загиналите за нашата свобода. Цветя в знак на признателност положиха и кандидатите за народни представители на партията от Благоевград. В тържествата по повод Националния празник се включи с уникални изпълнения и емблемата на Благоевград – ансамбъл „Пирин”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов